Hodnocení obchodu

4,8 57 hodnocení
5
52x
4
3x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.6.2018
Nejsem spokojen 7.2.2018 jsem objednal boty ,které jsem vrátil peníze ale do dnešního dne nepřišly obchod nekomunikuje obrátim se na ČOI.
Avatar autora | 4.6.2018
Avatar autora | 17.5.2018
Jsem spokojená s výrobkem ( boty - letní sandály) , s přístupem obchodu k případným dotazům, způsobu platby. Dodání bylo delší než bylo uvedeno u výrobku, snad to bylo zapříčiněno dvěma svátky v květnu. Celkově však spokojenost .
Avatar autora 17.5.2018
Dobrý den, Mílo, jsem rád, že jsme dokázali odpovědět na všechny dotazy a naplnili Vaše očekávání. Omlouváme se delší dodací lhůtu, aby jsem se přiznal, tak s tím poslední dobou trochu bojujeme, ale děláme co je v našich interních silách. Příště se určitě polepšíme. Marek, tým FS
Avatar autora | 16.5.2018
ano, jsem spokojená....objednala jsem si Balerinky, kde uváděli datum dodání a tak bylo dodáno.....odstín objednané bílé barvy, byl trochu jiný, ale boty super, měkkoučké, pohodlné...proto jsem si je nechala .....platila jsem kartou a trochu jsem měla obavy, zda balerinky dojdou :-) DOŠLY.....tímto mám důvěru a opět si ráda prohlédnu stránky a když něco padne do oka, tak ráda objednám .....co dodat? doporučuji
Avatar autora 17.5.2018
Dobrý den, Jarko, jsme rádi, že jste spokojená s produktem a dobou dodání. Omlouváme se za komplikaci s barvou, odstíny bílé a šedé trochu komplikovanější na prodej po internetu, každopádně jsme rádi, že jste nám projevila důvěru a my Vás nezklamali. Marek, tým FS
Avatar autora | 16.5.2018
Avatar autora | 16.5.2018
Avatar autora | 16.5.2018
Avatar autora | 25.4.2018
Trochu delší dodací lhůta,jinak spokojenostttttt
Avatar autora 25.4.2018
Dobrý den, Petro, děkujeme za krásné hodnocení a moc se omlouváme za delší čekání, příště se napravíme. :-)
Avatar autora | 23.4.2018
Avatar autora | 10.4.2018
Ano jsem naprosto spokojená s přístupem a dodací lhůtou a samozřejmě i s kvalitou zboží.
Avatar autora 15.4.2018
Dobrý den, Romano, děkujeme za nejlepší hodnocení, jsem moc rádi, že jste spokojená.
Avatar autora | 2.4.2018
Spokojený, pěkné boty boty, dodání podle termínu
Avatar autora | 1.4.2018
Avatar autora | 25.3.2018
Avatar autora | 25.3.2018
Avatar autora | 22.3.2018
Vše super, velká spokojenost
Avatar autora | 12.3.2018
Zboží je v pořádku a líbí se nejen mně...
Avatar autora | 4.3.2018
mohlo by byt rychlejsi dodani
Avatar autora | 3.3.2018
Rychlé dodání a šaty super..100% spokojenost - dokonce mi šaty sluší a to je mi 61 let...
Avatar autora | 3.3.2018
Nakupovala jsme poprvé, očekávala jsem větší rychlost dodání.
Avatar autora | 3.3.2018